Meditaties

Ik begeleid je naar zachter zijn voor alle delen van jezelf zodat je krachtiger gaat staan en lichter mag leven!

Lichter Leven

losse sessie

traject

Lichter Leven

traject

1. Leer jezelf (beter) kennen

Een lichter leven sessie en vooral een traject is het onderzoeken van jou binnenwereld (emoties en gedachten) waarin je antwoorden krijgt op vragen waarmee jij zit. Je krijgt je zelfvertrouwen en zelfliefde weer terug, omdat je leert dat te ontwikkelen. 

2. Meer zelfcompassie

 Veel van ons hebben trauma meegemaakt en zijn daardoor gevormd. Dit dragen we met ons mee en heeft ervoor gezorgd dat we op allerlei manieren zijn gaan copen. Coping mechanismen die in het hier en nu niet meer nodig zijn. Door te werken met zelfliefde, voice dialogue en mindfulness leer je jezelf meer te omarmen in alles dat je bent en wordt het leven lichter.

3. Steviger staan

Hoe meer inzicht je krijgt in je emoties, je gedragingen en de delen in jezelf die je onderdrukt hebt hoe meer regie je ontwikkeld over je eigen leven. Ik begeleid je naar het versterken van je bewustzijn, zelfcompassie en regie zodat je de keuzes gaat maken die nodig zijn voor jou om je sterker te voelen.   

4. Ruimte voor plezier

Doordat je gaat ontdekken dat je je emoties mag voelen en leert jezelf hierin te houden komt er ook meer ruimte te ontdekken welke delen van jezelf minder de ruimte hebben gekregen! Er ontstaat meer ruimte voor enthousiasme, plezier en genieten in het moment

Veelgestelde Vragen

Dit is niet nodig. Je helpt jezelf wel om de sessie te plannen op een rustige dag, zodat de opgedane inzichten rustig kunnen landen. 

Jazeker! We kunnen deze sessies ook via Zoom houden. Je bent natuurlijk ook heel erg welkom in mijn praktijk in Apeldoorn.

Ik heb veel verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Zo heb ik een Body Remembers Trauma Therapy & Transformational Breathwork opleiding gevolgd bij Innerjourney, een Mindfulness & Zelfcompassie Coaching opleiding behaald en ben ik Yin Yoga teacher. Ik geef les bij verschillende studio’s in Apeldoorn. Mijzelf continue ontwikkelen vind ik leuk en belangrijk. Daarnaast heb ik eindeloos veel tijd geïnvesteerd in zelfonderzoek, therapie en psychologie. Eerst vooral voor mijzelf en later om over te brengen naar anderen. Lees hier meer over mijn achtergrond. 

Ja. Voor het Lichter Leven traject betaal je €745. Als je in termijnen wilt betalen betaal je €255 per maand. Dit komt neer op een totaal van €765. Het is overigens ook mogelijk de sessies van het traject over een langere tijd te verspreiden.