Van denken naar Voelen

Meer over mij. 

Ik ben Jeanne Wolbers geboren in 1991 in Apeldoorn. Hier woon ik samen met mijn zoontje en vriend. 

Op mijn 19e ben ik naar Amsterdam verhuisd en heb ik Algemene Sociale Wetenschappen gestudeerd en later ook een master Sociologie behaald. Vanuit hier ben ik ontwikkelingswerk gaan doen op het gebied van diversiteit, seksualiteit en mensenrechten.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het (internationale) maatschappelijke werkveld

Tien jaar later ben ik teruggekomen naar Apeldoorn. Zover mijn achtergrond, ik neem jullie mee op mijn meer lichaamsgerichte pad!

Reiki Apeldoorn massage Arnhem massage deventer massagepraktijk ontspanning, rust coach Apeldoorn burnout coach behandeling Apeldoorn stress zelfzorg yin yoga rug massage schouder massage mindfulness training overspannen burnout coach overspannen yoga Apeldoorn behandeling deventer stress zelfzorg yoga Apeldoorn energetische massage stress behandeling reiki energetisch zelfcompassie spiritualiteit meditaties mediteren body work mediations relax therapie apeldoorn therapie deventer therapie arnhem therapie gelderland massage apeldoorn massage gelderland massage apeldoorn
pijl in cirkels naar beneden

Van mijn hoofd naar mijn lichaam

Lange tijd was ik echt verwijderd van mijn lichaam en ware gevoelens. Zelf heb ik de weg van vooral veel denken, in mijn hoofd leven naar veel voelen en authentieker leven gemaakt. Als kind was ik altijd heel gevoelig én temperamentvol maar had nooit goed geleerd hoe hiermee om te gaan. Ik ontwikkelde enorm veel perfectionisme, wilde alles goed doen en was vooral veel bezig met anderen. Allemaal overlevingsstrategieën!

Enorm zoekende maakte ik uiteindelijk een hele grote ommezwaai toen ik in een burnout terecht kwam. Toen moest ik wel voelen en aangaan. Dat heb ik gedaan! Ik volgde allerlei trajecten, verdiepte me in persoonlijke groei en ging alles wat ik tegenkwam aan. Zo heb ik een weg bewandeld waar ik jou ook bij kan begeleiden. 

Hier & Nu

Ik vond zelf enorm veel groei in mindfulness, bewustzijn, zelfcompassie, haptonomie en yin yoga. Het hervonden contact met mijn lichaam en alles dat in mij leeft zorgde dat ik steviger stond, me veilig en authentieker begon te voelen. 

Ik begon me af te vragen: 

Kan ik mensen hier ook bij begeleiden? 

Zodoende ben ik ben opleidingen gaan volgen in yin yoga, massage en coaching. Vanuit mijn eigen groei en deze opleidingen en trainingen sta ik nu hier. Zoals iedereen heb ik ook een weg afgelegd en doe ik dat nog steeds. Mijn leven is nu aligned. Ik ken mezelf en mijn groei, ik ontwikkel me en ben tegelijkertijd tevreden met waar ik nu sta. Al die lessen en inzichten, die draag ik mee en deel ik weer met jou.

pijl in cirkels naar beneden

Hoe ik werk?

Ik werk intuïtief, invoelend, vanuit openheid en kwetsbaarheid. Op dit moment werk ik alleen 1-op-1. Ik vind verbinding met jou het allerbelangrijkste, zodat ik met volledige aandacht kan zijn bij jou. Kom je bij mij voor een sessie dan ontvang ik je in rust, volledige aandacht en zal ik je vanuit compassie en zachtheid leiden.

Persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en continue leren zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Vanuit een meer wetenschappelijke en maatschappelijke weg ben ik lichaamsgericht gaan werken. 

In lijn met deze ontwikkelingen heb ik de volgende opleidingen en trainingen gevolgd.

Opleidingen

Bachelor Algemene Sociale Wetenschappen, Universiteit van Amsterdam
Master Sociologie Gender and Sexuality in Society, Universiteit van Amsterdam
MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) Training, Minden
MSC (Mindful Self Compassion) Training, Centrum voor Mindfulness
Yin Yoga Teacher Training 200 hrs, Yagoy
Mindfulness & Zelfcompassie Coach, Academie voor Leven
Wellness Masseur Totaal, Massage Academie 
Zwangerschapsmassage, Massage Academie
Lomi-Lomi Massage, Massage Academie
Haptonomische Massage, Moods Massage
Reiki I,
Zoma Opleidingen
Reiki II, Zoma Opleidingen

Reiki Master, Plumé Casa 

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) & Trauma Release Breathwork (TRB®), Inner journey
Schilden Systeem Coach, Innerlijke Familie (i.o)