jeanne wolbers logo

Wat ik doe voor jou

Als Lichaamsgericht Therapeut is het mijn specialisatie je te begeleiden door jouw eigen proces van voelen, helen en regie krijgen over jouw leven. Dit doe ik door middel van coaching en emotioneel/energetisch lichaamswerk in 1-1 trajecten en sessies.

Lichaamsgerichte Therapie

Volledig Verbonden

Van een overstuur zenuwstel naar tot rust komen met energetische en emotioneel lichaamswerk. 

Losse sessie & traject

Reiki

Zacht Landen

Even helemaal mogen zakken, gehouden worden en nieuwe energie ontvangen. 

Losse sessie 

Workshops

Samenkomen

Verbinding met jezelf en anderen.

Mogelijke Werkvormen

Emotioneel lichaamswerk  – Systeem Coaching –  Acceptance & Commitment Therapy (ACT) – Reiki – Mindfulness –  Zelfcompassie – Visualisatie – Polyvagaal theorie – Meditatie -Acceptance & Commitment Therapy (ACT) –  Filosofie – Haptische Massage – Intuïtieve Massage  – Body remembers trauma therapie  BRTT®* 

*alleen in trajectvorm

Jeanne

Met jarenlang opleidingen gevolgd te hebben in yin yoga, mindfulness en massage begeleid ik je weer naar contact met je lichaam.  Volledig in ontspanning en rust. Ik werk lichaamsgericht en vanuit een holistisch perspectief.

5/5
Heerlijke ontspanning. Na afloop een lekker smoezelig gevoel in mijn lijf. Ik voel dat de spanningen weg zijn uit mijn schouders.
Christina
Designer
5/5
Warm, erg fijn hoe je een luisterend oor was. Je voelde precies aan wat van belang en niet van belang was. Ik heb stil gestaan bij de innerlijke rust en dat is voor moeilijk omdat ik een persoon ben met veel energie. Mede dankzij jouw massage heb je een aantal dingen vanuit het onderbewuste, bewust gemaakt. Ik ben je daar zeer dankbaar voor.
Michel
Designer
5/5
Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage geboekt bij Jeanne! 90 minuten genieten puur genieten en weer lekker mijn hele lijf voelen. In een ontspannen, gezellige en warme omgeving
Esther
Designer
5/5
Het was een fantastische ervaring! Op een heerlijke plek in het centrum heeft Jeanne een oase gecreëerd. Ik voelde mij meteen thuis. Jeanne werkt onwijs in verbinding, tijdens de behandeling was dat ook goed merkbaar. Anders dan ik vaker elders heb ervaren, was er echt aandacht en tijd en verzonk ik in ontspanning. Heel fijn alsof ze precies wist wanneer ik behoefte had aan diepere massage vloeide de massage door in andere lagen. Echt ontspannen moest ik een soort ontwaken uit mijn fantastische staat waar ik nog flink van heb nagenoten!
Sebas
Designer

De praktijk

Mijn praktijk is in Apeldoorn, op Socratesstraat 115 

Openingstijden: 
Dinsdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00 -17:00

Waar kun je mij nog meer vinden?
Ik geef regelmatig yin yoga en workshops bij Yogastudio in Apeldoorn en HappyYogi!

Wil je meer sfeerbeelden zien van mijn praktijkruimte? Kijk dan eens op mijn instagram pagina!